Kategoriat
Ryhmät ja toiminta Tiedotteet Uutiset

Helsinki Pride -viikon ohjelma

Olemme mukana Helsinki Pridessa tänäkin vuonna! Tänä vuonna järjestämme työpajoja ja keskustelutilaisuuden osana pride-viikkoa. Tutustu ohjelmaan etukäteen alta!

🏳️‍⚧️ ✒️ Ti 25.6. klo 16:30–18

Runoja Transihmisyydestä – Kirjoituspaja

HOBO Helsinki – Lounge (Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki)

Transihmisille suunnattu runopaja. Pajassa on harjoituksia, joiden kautta kirjoittamiseen virittäydytään. Runojen kirjoittamisesta ei tarvita aiempaa kokemusta, kiinnostus riittää. Harjoitusten kautta voi tutkiskella ja sanoittaa omia tunteita ja kokemuksia, niin hyviä kuin huonoja, ja kirjoittaa niistä.

Paikalla on kyniä ja papereita, mutta halutessaan voi tuoda esim. oman vihkon. Pajan lopuksi tekstejä voi halutessaan lukea paikalla oleville ääneen. Teksteistä saattaa tulla hyvin henkilökohtaisia, ja ketään ei missään nimessä pakoteta lukemaan omia tekstejään ääneen.

Tervetuloa runoilemaan!

✈️🏳️‍🌈 Ke 26.6. klo 13–14:30

Transihmiset ja matkailu – Keskustelutilaisuus

HOBO Helsinki – Playground (Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki)

Hannu Medina (We Speak Gay) ja Tanja von Knorring (Transfeminiinit ry) vetävät keskustelutilaisuutta transihmisten matkailun mahdollisuuksista ja haasteista.

Tule kuulemaan kokemusasiantuntijoiden kokemuksista transihmisenä matkailusta kotimaassa ja ulkomailla!

Tilaisuuteen voi myös esittää kysymyksiä etukäteen nimettömänä: https://forms.gle/YQqrQUPTzhk6pbyp8

Huomaathan, että käymme kysymykset läpi ennen tilaisuutta ja karsimme sopimattomat kysymykset ja aiheet. Kysymyksien määrästä riippuen emme välttämättä pysty käymään keskustelussa läpi kaikkia hyviä kysymyksiä: tässä tapauksessa valitsemme etukäteen sopivan laajan kattauksen kysymyksiä ja keskustelun aiheita.

Google Forms -kyselyyn vastaajien tietoja ei tallenneta yhdistyksen käyttöön, eikä rekisteriin. Ethän täytä kyselyyn henkilötietojasi, sähköpostiasi tai mitään muita tunnistetietojasi. Tunnistetietoja sisältävät vastaukset tuhotaan, eikä vastauksia tallenneta. Kaikki kyselyn vastaukset tuhotaan viipymättä ohjelman jälkeen.

📢🏳️‍⚧️ La 29.6. klo 12

Helsinki Pride -kulkue 2024

Helsinki Pride -kulkue on iloinen, värikäs ja äänekäs mielenilmaus yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta. Kulkueessa jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kuin on. Kulkue järjestetään lauantaina 29.6.2024 ja se lähtee Senaatintorilta klo 12.

Seuraa blokkimme kokoontumisesta ajantasaiset tiedot somesta ennen kulkuepäivää!

Tutustu kulkueeseen: https://pride.fi/helsinki-pride-2024/helsinki-pride-kulkue-2024/