Kategoriat
Yleinen

Syyskokous 2021

Transfeminiinit ry järjestää syyskokouksensa 27.12.2021 klo 18. Kokoukseen ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet, ja vielä ehdit liittyä jäseneksi. Tullakseen valituksi hallitukseen tai muuhun luottamustehtävään on osallistuttava kokoukseen tai toimitettava hallitukselle etukäteen suostumus. Varsinainen kokouskutsu tulee myöhemmin sähköpostitse jäsenille.

Yhdistykselle valitaan kokouksessa puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä hallituksen jäseniä 1–7 varsinaista jäsentä ja 0–8 varajäsentä. Viimeisen kahden vuoden aikana nämä tehtävät ovat vaatineet puheenjohtajalta sitoutumista noin 20–30 h viikossa, varapuheenjohtajalta ja sihteerin tehtävän ottavalta hallituksen jäseneltä noin 10 h viikossa sekä muilta noin 5–10 h viikossa.

Olemme niukalla miehityksellä pystyneet toistaiseksi tarjoamaan vertaistukea, julkaisutoimintaa, työryhmiin osallistumista ja lausuntojen laatimista. Tarvitsemme kuitenkin lisävoimia laadukkaan tukitoiminnan takaamiseksi. Mikäli koet pystyväsi toimia yhdistyksen ja transihmisten hyväksi, liity mukaan!

Lähiaikoina olemme järjestämässä syyskokouksen lisäksi nettikahvi-illan tiistaina 21.12.2021 klo 18 sekä Tampereen fyysisen kahvi-illan tiistaina 11.1. klo 18.