Kategoriat
Yleinen

Tampere live-vertaistukiryhmä 10.5 klo 17:30-19:30

Ilmoittaudu:
Ti 10.5. klo 17.30–19.30 Vertaisryhmä transfeminiineille: prosessia pohtiville ja siinä olevilleVertaisryhmämme Tampereella on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin hakeutuville ja siinä oleville transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen.Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/WtacGuiKiNPL9CS6APienin osallistujamäärä on kolme henkeä ja suurin 12 henkeä, jotta ryhmäkokemus toteutuu. Saat vahvistusviestin Maanantaina klo 15 mennessä.Ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Sinuiksi ry:n kanssa.Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa. Ryhmässä on kolme sitoutunutta ryhmänohjaajaa ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia.Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen): https://yhdistys.sinuiksi.fi/toiminta/turvallisempi-tila/Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos toivot, että sinua tullaan vastaan.Sinuiksi ry:n (ent. Pirkanmaan Seta) sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 48E,Tulo-ohjeet kuvien kera: https://yhdistys.sinuiksi.fi/yhteystiedot/ohjeet-perille/Perille pääsee huomaamattomasti.Kysy lisää Transfeminiinit ry:n Eliseltä, elise(at)transfeminiinit.fi Hän myös lähettää kutsun sähköpostitse ilmoittautumisesi perusteella.Tervetuloa mukaan!Vertaistuki ryhmä jää tämän kerran jälkeen kesätauolle ja syksystä infotaan tulevasta.