Kategoriat
Yleinen

Svenska stödgrupperna börjar

Med ett stöd från Brita Maria Renlunds fond har vi kunnat starta stödverksamheten på svenska för unga transpersoner, personer som funderar över sitt kön, eller vill ställa frågor om ämnet i åldern 15-25 år. Verksamheten sker i början i regionerna.

För Tammerfors del startar verksamheten på Svenska Klubben, tisdag den 31.05 kl 17-19, och fortsätter igen i augusti, en gång i månaden höstterminen. Förhandsanmälan är frivillig. (Plats: Svenska Klubben, Otavalankatu 9, Tammerfors)
I Ekenäs börjar verksamheten på Ekenäs Bibliotek den 1.6 kl 17-19   och fortsätter igen i augusti, en gång i månaden höstterminen. Förhandsanmälan är frivillig. (Plats: Stadsbiblioteket, Raseborgsvägen 8, Ekenäs).
Mer information får du gällande Tammerfors av Tanja (tanja@transfeminiinit.fi), eller gällande Ekenäs av Andrea (andrea@transfeminiinit.fi)
Välkommen!