Kategoriat
Yleinen

Syksyn vertaistuki-illat


Ohessa tiedote Transfeminiininien syksyllä järjestettävistä vertaistukiryhmistämme transfeminiineille. Vertaistukiryhmämme ovat tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin menossa oleville, siinä oleville tai sen käyneille transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.

Haluamme luoda ryhmään osallistuvien näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvää pientä ja suurta asiaa. Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat. 

Syksyn aikana järjestetään 21  vertaistukiryhmätapaamista Tampereella, Helsingissä, Raaseporissa ja netissä. Näistä tapaamisista 9 on ruotsinkielisiä ja osa niistä suuntautuu kaikille sateenkaareville.

Tapaamisissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, joihin voit tutustua tässä: [http://transfeminiinit.fi/Turvallisen-tilan-periaatteet.pdf)

Lämpimästi  tervetuloa osallistumaan syksyn vertaistukiryhmiin.

fiSuomi