Kategoriat
Yleinen

Tampereen live-vertaistuki ryhmä siirtyy Ti 8.11 päivälle.

Tampereen vertaistukiryhmä transfeminiineille: prosessiin tuleville, siinä oleville ja sen käynneille.
Vertaistukiryhmämme Tampereella ovat tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin menossa oleville ja siinä oleville tai sen käyneille transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.
Ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Sinuiksi ry:n kanssa.
Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa.

Ryhmässä on kolme sitoutunutta ryhmänohjaajaa ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia.
Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen):  https://yhdistys.sinuiksi.fi/toiminta/turvallisempi-tila/

Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat: Sinuiksi ry on syrjinnästä vapaa alue.; Puheeksi ottaminen: Itsestäänselvyyksiä ei ole olemassa, siksi ohjeet sanotaan ääneen yhteisesti, jotta kaikki tietävät samat asiat ja ohjeista tulee yhteisesti jaettua tietoa.

Sinuiksi ry:n (ent. Pirkanmaan Seta) sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 48E,Tulo-ohjeet kuvien kera: https://yhdistys.sinuiksi.fi/yhteyst…/ohjeet-perille/Perille pääsee huomaamattomasti. Kysy lisää Transfeminiinit ry:n Eliseltä, elise(at)transfeminiinit.fi.

Vastuulliset ryhmänohjaajat ovat Tanja, Elise ja Anna

fiSuomi