Kategoriat
Yleinen

Qaareve ry:n Queer Gaala 26.11. Helsingissä


Tapahtuma on 26.11.2022 klo 18 eteenpäin Bottalla Helsingin keskustassa, eli tämän viikon lauantaina. Tarkoituksenamme on palkita, nostaa esille ja juhlistaa queeryhteisön upeita ja vaikuttavia toimijoita ja teoksia eri taiteen sekä tieteen aloilta, vuoden queer-urheilijasta vuoden queer-aktivistiin.  Tapahtumassamme on myös upeita queer-esiintyjiä: Piki Rantanen, Ritni Tears, Mealworm, Santi, Cocodi ja Matriarkaatti.

Ohjelma sisältää siis kattavasti spoken wordia, dragia ja burleskia. Kaipaisimme hädän hetkellä apuanne, jotta voimme järjestää tämänvuotisen gaalatapahtuman lauantaina kuin tulevaisuudessa muitakin queer-tapahtumia.

Jos haluat tukea tapahtumaa, vaikka et pääse paikalle niin sinun on mahdollista ostaa 5-10e mesenaattilippu, jolla tuet tapahtuman toteutumista. Lippu ei oikeuta tapahtumaan osallistumista.

Tapahtuman liput eivät ole myyneet odotetusti ja tapahtumaa uhkaa vakavasti peruuntuminen, jos emme  täytä ainakin sadan myydyn lipun rajapyykkiä. Tämä tarkoittaisiqueer-artistien keikkojen peruuntumista eli taloudellista menetystä sekä asettaisi myös Qaareva Ry:n taloudelliseen ahdinkoon, sillä henkisten voimavarojen lisäksi tapahtuman tuotantoon on toki kulunutmateriaalisia ja taloudellisia resursseja.

Liput:

https://kide.app/events/c403d0c2-b70d-4cda-b7fe-5594f5de33cc

Esteettömyystiedot:

https://www.qaareva.com/botta-esteettomyys

Ehdokasasettelu:

https://forms.gle/gZecLRyjkhmmyCpp7

Facebook-tapahtuma:

https://fb.me/e/5jAEEvQMv

Qaarevan verkkosivut:

https://www.qaareva.com/