Kategoriat
Yleinen

Tulevat vertaistukiryhmät

Hei, Tule mukaan lähiryhmiimme Tampereella ja Helsingissä.

Seuraava Tampereen vertaistukiryhmämme järjestetään 14.2 klo 17.30-19.30, ja Helsingin vertaistukiryhmä 16.2. klo 17.30-19.30.

Vertaistukiryhmämme Tampereella ja Helsingissä ovat tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin menossa oleville ja siinä oleville tai sen käyneille transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.

Tampereen ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Sinuiksi ry:n kanssa ja Helsingin ryhmämme Positiiviset ry:n ystävällisellä toimitilatuella.

Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa.

Ryhmässä on kolme sitoutunutta ryhmänohjaajaa. Tampereen ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana ja Helsingin ryhmä torstaisin kokoontuvana. Verkko kahvi-illat järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin. Kokoontumiset kestää noin kaksi tuntia.

Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen): https://yhdistys.sinuiksi.fi/toiminta/turvallisempi-tila/

http://transfeminiinit.fi/Turvallisen-tilan-periaatteet.pdf

Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat: Sinuiksi ry:n ja Positiiviset ry.n tilat ovat syrjinnästä vapaita alueita.; Puheeksi ottaminen: Itsestäänselvyyksiä ei ole olemassa, siksi ohjeet sanotaan ääneen yhteisesti, jotta kaikki tietävät samat asiat ja ohjeista tulee yhteisesti jaettua tietoa.

fiSuomi