Kategoriat
Yleinen

Tampereen vertaistukiryhymä 9.5

Tule mukaan Tampereen vertaistukiryhmiimme  ‌  
Tampereen vertaistukiryhmämme järjestetään 9.5 klo 17.30-19.30 Transfeminiinien uudella toimistolla osoitteessa Näsilinnankatu 48 D, 4 krs.  ‌ 
 Vertaistukiryhmämme Tampereella ovat tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin menossa oleville ja siinä oleville tai sen käyneille transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.  ‌  
Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa.  ‌  
Ryhmässä on kolme sitoutunutta ryhmänohjaajaa ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia.  
Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen): http://transfeminiinit.fi/Turvallisen-tilan-periaatteet.pdf))  ‌  
Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat: Transfeminiinien toimisto on syrjinnästä vapaa alue.; Puheeksi ottaminen: Itsestäänselvyyksiä ei ole olemassa, siksi ohjeet sanotaan ääneen yhteisesti, jotta kaikki tietävät samat asiat ja ohjeista tulee yhteisesti jaettua tietoa.

fiSuomi