Kategoriat
Yleinen

Nuorten ilmainen Queer tanssikurssi ja Hehku-festivaali syksyllä 2023

Queer Dance Tampere

Hei sinä 15-29-vuotias queer nuori Tampereella!

Tule mukaan ilmaiselle queer tanssikurssille syksyllä 2023 🏳️‍🌈 Mukaan mahtuu vielä! Kurssilla opetettavat tanssit sisältävät hip hopia ja sen fuusioita, kehon ilmaisua ja luovaa liikkumista.

Transfeminiinit ry järjestää yhdessä Tampereen nuorisotoimen kanssa tanssinopetusta 15-29-vuotiaille nuorille. Osallistujille ilmainen kurssi sisältää 15 tanssikertaa, ja järjestetään Monitoimitalo 13:lla perjantaisin klo 17:00-19:30 1.9.–15.12. muutamin poikkeuksin. (Kellonaika voi hieman muuttua)

Queer Young Dance sopii aloittelijoille, mutta myös jo tanssia jonkin verran harrastaneille. Kurssin jokaiselle kerralle ei tarvitse osallistua. Kurssin tarkoituksena on luoda queernuorille turvallinen ja sensitiivinen tila, jossa voi päästä kiinni tanssiharrastukseen omana itsenään samanhenkisessä seurassa.

Ota kaverisi mukaan ja tulkaa kokeilemaan tanssia mukavassa ja rennossa hengessä!

Opetus alkaa jo ihan kohta, joten ilmoittauduthan mukaan hetimiten sähköpostitse osoitteeseen: info@transfeminiinit.fi. Lisätietoa sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

Hehku -festivaali

Hehku Festival on kaikille täysi-ikäisille avoin kulttuuri-, kirjallisuus- ja sateenkaaritapahtuma. Tampereen Telakalla juhlistetaan 26. elokuuta tamperelaiskirjailija Satu Lepistön viidennen teoksen romaanin Hehku julkaisua, mutta festivaaliksi kasvanut tapahtuma pitää sisällään muutakin: draamaa, dragia, livemusiikkia, runoa…! Kiinnostava ohjelmakattaus pitää sisällään jokaiselle jotakin ja takaa loppukesän hehkuvimmat bileet.

fiSuomi