Kategoriat
Yleinen

Transfeminiinit ry lesbojen oikeuksia ajavan EL*C:n jäseneksi

Suomeksi

Meillä on ilo julkistaa, että Transfeminiinit ry on virallisesti EuroCentralAsian Lesbian* Communityn (EL*C) jäsenjärjestö.

EuroCentralAsian Lesbian* Community (EL*C) on Euroopan ja Keski-Aasian alueella toimiva feministinen lesbojen yhteisö, joka koostuu sekä henkilö- että järjestöjäsenistä. EL*C tekee yhteisönä työtä paranteaakseen ja edistääkseen lesbonaisten ja ei-binääristen henkilöiden elämänlaatua ja oikeuksia, intersektionaalisuutta ja sukupuolen moninaisuutta unohtamatta.

Odotamme rikasta ja merkityksellistä yhteistyötä sekä verkostoitumista EL*C:n yhteisön kanssa.

In English

We’re proud to announce that Transfeminines are now an official member of EuroCentralAsian Lesbian* Community (EL*C).

EuroCentralAsian Lesbian* Community (EL*C) is a feminist lesbian community based in Europe and Central Asia, composed of individual and NGO members. EL*C works to improve the quality of life and rights of lesbian and non-binary people, including intersections such as race, class, disability, age, geographies, gender identity and expression.

We are expecting rich and fruitful cooperation and networking with the EL*C community.

fiSuomi