Kategoriat
Yleinen

Tampereen live-vertaistukiryhmät alkavat

Transfeminiinit ry:n live-vertaistukiryhmät alkavat Tampereella yhteistyössä Sinuiksi ry (Pirkanmaan Seta ry) kanssa.

Ilmoittaudu ensimmäiseen ryhmätapaamiseen:
ti 9.11. klo 18–20 vertaisryhmä transfeminiineille: prosessia pohtiville ja siinä oleville.

Vertaisryhmämme Tampereella on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin hakeutuville ja siinä oleville transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen. Pienin osallistujamäärä on kolme henkeä ja suurin kymmenen henkeä, jotta ryhmäkokemus toteutuu.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://q.surveypal.com/Transfem-Marras

Ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Sinuiksi ry:n ja Transfemiininit ry:n kanssa ja se täydentää osaltaan tiistaisin kokoontuvaa Moninaisuus-ryhmä, johon yhä kaikki sukupuoli-identiteettiään pohtivat ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan ryhmän ensimmäiseen kokoontumiskertaan, jolloin yhdessä mietitään kokoontumisten sisältöjä sekä osallistuvien toiveita. Mietimme myös ryhmälle mukavaa nimeä. Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa. Ryhmässä on kaksi sitoutunutta ryhmänohjaajaa ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia.

Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen): http://www.pirkanmaanseta.fi/ryhmat-korona-aikana/

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos toivot, että sinua tullaan vastaan. Sinuiksi ry (Pirkanmaan Seta) sijaitsee osoitteessa
Näsilinnankatu 48E. Perille pääsee huomaamattomasti. Tulo-ohjeet kuvien kera: https://bit.ly/3hun2uI

Kysy lisää Sinuiksi ry:n Mikolta, toiminnanjohtaja [at] pirkanmaanseta.fi. Hän myös lähettää kutsun sähköpostitse ilmoittautumisesi perusteella. Tässä vielä seuraavat kerrat (joihin ilmoittaudutaan erikseen):
tiistai 07.12 klo 18–20
tiistai 11.01 klo 18–20
tiistai 08.02 klo 18–20
tiistai 08.03 klo 18–20
tiistai 12.04 klo 18–20
tiistai 10.05 klo 18–20

TERVETULOA turvallisin mielin vertaistukitoimintaamme mukaan!
Transfeminiinit ry ja Sinuiksi ry (Pirkanmaan Seta ry)

Katso PDF-tiedote tästä.