Kategoriat
Yleinen

Transfeminiinien live vertaistukiryhmä

Hei! 👋
Ihanan aurinkoista kevään alkua.
Ensiviikon tiistaina 8.3. klo 18–20 on jälleen live vertaistukiryhmä Transfeminiineille, johon voit nyt ilmoittautua.

Ilmoittautumislinkki: https://q.surveypal.com/Transfem-maalis

Vertaisryhmämme Tampereella on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin hakeutuville ja siinä oleville transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen. Pienin osallistujamäärä on kolme henkeä ja suurin kymmenen henkeä, jotta ryhmäkokemus toteutuu. Saat vahvistusviestin tiistaina klo 10 mennessä.

Ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Sinuiksi ry:n kanssa.

Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvää pientä ja suurta asiaa.

Ryhmässä on kolme sitoutunutta ryhmänohjaajaa, ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia. Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen): https://yhdistys.sinuiksi.fi/toiminta/turvallisempi-tila/

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos toivot, että sinua tullaan vastaan. Sinuiksi ry:n (ent. Pirkanmaan Seta) sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 48E, Tulo-ohjeet kuvien kera: https://yhdistys.sinuiksi.fi/yhteystiedot/ohjeet-perille/

Perille pääsee huomaamattomasti. Kysy lisää Sinuiksi ry:n Mikolta, toiminnanjohtaja [at] pirkanmaanseta.fi. Hän myös lähettää kutsun sähköpostitse ilmoittautumisesi perusteella.

Tervetuloa mukaan! Tässä vielä seuraavat kerrat (joihin ilmoittaudutaan erikseen): Tiistai 12.4. klo 18–20 Tiistai 10.5. klo 18–20.

fiSuomi